Resultaten:

De resultaten die zijn behaald in veldproeven, tuinproeven en testen in kassen geven vaak heel goede resultaten. Per gewas kunnen er grote verschillen zijn. Door vele vrijwillige testers is er de afgelopen jaren een groot scala aan producten behandeld met Agrosensiproducten en heeft men nauw gekeken naar de resultaten tussen behandelde en onbehandelde gewassen. Van sierbloemen en planten tot grote arealen van voedingsgewassen hebben geweldige resultaten laten zien. Hieronder vindt u enkele wat uitgebreider beschreven. Als u uw gewassen niet terugvindt in onderstaande omschrijvingen, dan is er maar 1 oplossing: Testen in eigen omgeving. Neem voor  testmateriaal contact op met onze afdeling verkoop. (zie contact)Uien

In diverse jaren op diverse locaties met diverse rassen zijn uienproeven gehouden. Afhankelijk van het ras zijn er meeropbrengsten geraliseerd van wel 19.000 Kg. per hectare. De uien waren harder en daardoor ook veel beter houdbaar, zelfs onder extreme testcondities. Bewaarcondities met een temperatuur van -3 graden Celcius  tot + 46 graden Celcius hebben aangetoond dat de Agrosensi behandelde gewassen een betere conditie behielden na een jaar opslag. De uien bevatten ook een hoger percentage mineralen en suikers, waardoor dit mogelijk werd.

lees verder...


Mais

In de mais zijn in 2012 een aantal veldproeven gehouden met 14 verschillende KWS rassen, in Zuid Nederland. Bekijk hier het onderzoek en de testresultaten.

lees verder...


Komkommer

 

lees verder...


Radijs

 

lees verder...


Cactus

 

lees verder...


Waterkers

lees verder...


Snijbloemen

lees verder...


Vetplanten

lees verder...


Diversen

 

lees verder...

Logon

AgroSensi | Gompenstraat 35A| 5145RM Waalwijk | contact@agrosensi.com