Aquarium: In een aquarium bevond zich veel algenaangroei op de planten en het glas. De eigenaar druppelde een week achtereen de Agrosensi VLDF in het water en hierna waren de algen vrijwel verdwenen en de lotusplant in de bak had 5 bladeren. Nooit eerder was dit voorgekomen, hooguit 1 - 2 bladen.

 

Aardbeien in bakken: Op een balkon werden 2 gelijke bakken geplaatst met aardbeiplanten. De ene bak had gewoon leidingwater en in de andere bak werd gebruik gemaakt van Agrosensi VLDF. De bladeren van de Agrosensi VLDF waren ongeveer 50% groter. Ook de vruchten waren groter en smaakten beter. De houdbaarheid is niet getest.

 

Vijverplanten: In een buitenvijver met vissen en ongeveer 10.000 liter water werd de Agrosensi VLDF ingebracht. De lelies in de vijver groeiden meer en beter dan voorheen. Nooit waren er meer dan 2 - 3 knoppen in de lelies. Nu kwamen er 20 uit. Een week na deze telefonische melding was er nog maar 1 over. De rest was kopje onder gegaan vanwege het aantal en het gewicht van de planten. Vermoedelijk wat te veel Agrosensi VLDF gebruikt.

 

 

 

 

 

 

Logon

AgroSensi | Gompenstraat 35A| 5145RM Waalwijk | contact@agrosensi.com